Jajecznica z papryką

Czas przygotowania: 00:12
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • papryka czerwona, świeża
  • masło klarowane
  • jajo kurze, świeże
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • sok jabłkowy
  • woda
  1. chleb pszenny graham, tostowy - przygotuj kromki
  2. papryka czerwona, świeża - umyta i oczyszczona z gniazd nasiennych, pokrój w paski
  3. masło klarowane -
  4. jajo kurze, świeże - umyte, wbij do miseczki
  5. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  6. sól kamienna -
  7. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  8. woda - nalej do szklanki

Pieczywo upiecz w tosterze. Na roztopiony tłuszcz wlej rozbełtane jajko z przyprawami, podsmaż. Podawaj z warzywami. Do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR