Kanapki z pastą z dorsza i ogórkiem kiszonym

Czas przygotowania: 00:14
  • majonez
  • musztarda
  • jogurt grecki
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • dorsz, wędzony
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • ogórek kiszony
  • woda do picia
  1. majonez -
  2. musztarda -
  3. jogurt grecki -
  4. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  5. sól kamienna -
  6. dorsz, wędzony - oczyszczony ze skóry i ości
  7. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  8. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  9. ogórek kiszony -
  10. woda do picia - nalej do szklanki

Z majonezu, musztardy, jogurtu, pieprzu i soli zrób sos. Rybę rozgnieć widelcem i wymieszaj z sosem. Na pieczywo nałóż tłuszcz i pastę. Kanapki podaj z warzywami. Do picia przygotuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR