Sałatka z ciecierzycy i awokado

Czas przygotowania: 00:06
  • cytryna, sok świeżo wyciśnięty
  • erytrytol
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • pieprz biały, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • ciecierzyca, konserwowa, nasiona i płyn
  • cebula cukrowa, świeża
  • awokado, świeże
  • pietruszka, natka świeża
  • woda do picia
  1. cytryna, sok świeżo wyciśnięty -
  2. erytrytol -
  3. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  4. pieprz biały, nasiona suszone, mielone -
  5. sól kamienna -
  6. ciecierzyca, konserwowa, nasiona i płyn - odsączone nasiona
  7. cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
  8. awokado, świeże - obrane ze skórki, pokrój w kostkę
  9. pietruszka, natka świeża - umyta, poszatkuj
  10. woda do picia - nalej do szklanki

Połącz wszystkie składniki sosu, dodaj warzywa, wymieszaj. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR