Sałatka z papryką, kukurydzą, fasolą, serem feta i tostem

Czas przygotowania: 00:14
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • cytryna, sok świeżo wyciśnięty
  • erytrytol
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • fasola czerwona, konserwowa, nasiona i płyny
  • cebula cukrowa, świeża
  • szpinak, liście świeże
  • kukurydza, konserwowa
  • papryka czerwona, świeża
  • ser typu feta
  • woda do picia
  1. chleb pszenny graham, tostowy - opiecz
  2. cytryna, sok świeżo wyciśnięty -
  3. erytrytol -
  4. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  5. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  6. sól kamienna -
  7. fasola czerwona, konserwowa, nasiona i płyny - odsączone nasiona
  8. cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
  9. szpinak, liście świeże - umyty i osuszony
  10. kukurydza, konserwowa - odsączone ziarna
  11. papryka czerwona, świeża - umyta i oczyszczona z gniazd nasiennych, pokrój w kostkę
  12. ser typu feta - odsączony, pokrój w kostkę
  13. woda do picia -

Zrób sos i wymieszaj z warzywami i serem. Sałatkę podaj z tostem. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR