Sałatka z papryką, groszkiem, fasolą i serem feta
- cytryna, sok świeżo wyciśnięty
- erytrytol
- oliwa z oliwek Extra Virgin
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- sól kamienna
- fasola czerwona, konserwowa, nasiona i płyny
- cebula cukrowa, świeża
- szpinak, liście świeże
- groszek zielony, konserwowy
- papryka czerwona, świeża
- ser typu feta
- woda do picia
- cytryna, sok świeżo wyciśnięty -
- erytrytol -
- oliwa z oliwek Extra Virgin -
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- sól kamienna -
- fasola czerwona, konserwowa, nasiona i płyny - odsączone nasiona
- cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
- szpinak, liście świeże - umyty i osuszony
- groszek zielony, konserwowy - odsączone nasiona
- papryka czerwona, świeża - umyta i oczyszczona z gniazd nasiennych, pokrój w kostkę
- ser typu feta - odsączony, pokrój w kostkę
- woda do picia -
Zrób sos i wymieszaj z warzywami i serem. Sałatkę podaj z tostem. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)