Kanapki z jajkiem na twardo, ogórkiem kiszonym, kiełkami rzodkiewki

Czas przygotowania: 00:13
  • jajo kurze, świeże
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • rzodkiewka, kiełki świeże
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • ogórek kiszony
  • herbata czarna, napar
  1. jajo kurze, świeże - ugotowane na twardo, pokrój w plastry
  2. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  3. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  4. rzodkiewka, kiełki świeże - umyte i osuszone
  5. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  6. ogórek kiszony -
  7. herbata czarna, napar - zaparz

Jajko ugotuj na twardo. Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż jajko, posyp przeprawami, podawaj z warzywami. Do picia przyszykuj herbatę lub wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR