Jajecznica z pomidorem i tostami

Czas przygotowania: 00:05
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • pomidor czerwony, świeży
  • pieprz biały, nasiona suszone, mielone
  • masło klarowane
  • jajo kurze, świeże
  • sól kamienna
  • sok jabłkowy
  • woda
  1. chleb pszenny graham, tostowy - przygotuj kromki
  2. pomidor czerwony, świeży - przygotuj plasterki
  3. pieprz biały, nasiona suszone, mielone -
  4. masło klarowane -
  5. jajo kurze, świeże - wbij do miseczki
  6. sól kamienna -
  7. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  8. woda - nalej do szklanki

Pieczywo upiecz w tosterze. Na roztopiony tłuszcz wlej rozbełtane jajko, podsmaż. Podawaj z warzywami posypanymi przyprawami i sokiem, zmieszanym z wodą. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR