Sałatka z papryki, pomidora, szpinaku i fasoli

Czas przygotowania: 00:12
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • papryka czerwona, świeża
  • pomidor czerwony, świeży
  • szpinak, liście świeże
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • fasola czerwona, konserwowa, nasiona i płyny
  • herbata czarna, napar
  1. chleb pszenny graham, tostowy - opiecz
  2. papryka czerwona, świeża - umyta i oczyszczona z nasion, pokrój w kostkę
  3. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w ósemki
  4. szpinak, liście świeże - umyte
  5. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  6. fasola czerwona, konserwowa, nasiona i płyny - nasiona odsączone z płynu
  7. herbata czarna, napar - zaparz

Warzywa i zioła wymieszaj z oliwą i przyprawami. Podaj z opieczonym tostem, do picia przyszykuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR