Kanapki z ricottą wegańską, rzodkiewką i szczypiorkiem

Czas przygotowania: 00:08
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • ricotta wegańska, z orzechów nerkowca
  • rzodkiewka, korzeń świeży
  • cebula, szczypiorek świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sok jabłkowy
  • woda do picia
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. ricotta wegańska, z orzechów nerkowca -
  3. rzodkiewka, korzeń świeży - umyta, pokrój w ćwiartki
  4. cebula, szczypiorek świeży - umyty, drobno posiekaj
  5. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  6. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  7. woda do picia - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj serkiem. Podaj z warzywami, posypanymi przyprawami i ziołami. Do picia przyszykuj sok wymieszany z wodą. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR