Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami oraz sałatka z pomidora, szpinaku, szczypiorku

Czas przygotowania: 00:06
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • plastry wegańskie z pistacjami
  • pomidor czerwony, świeży
  • szpinak, liście świeże
  • cebula, szczypiorek świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
  4. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w kostkę
  5. szpinak, liście świeże - umyte
  6. cebula, szczypiorek świeży - umyty, drobno posiekać
  7. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  8. sól kamienna -
  9. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  10. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Warzywa i zioła wymieszaj z oliwą  i posyp przyprawami. Do picia przygotuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR