Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami oraz sałatka z pomidora, szpinaku, szczypiorku
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- plastry wegańskie z pistacjami
- pomidor czerwony, świeży
- szpinak, liście świeże
- cebula, szczypiorek świeży
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- sól kamienna
- oliwa z oliwek Extra Virgin
- woda
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
- pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w kostkę
- szpinak, liście świeże - umyte
- cebula, szczypiorek świeży - umyty, drobno posiekać
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- sól kamienna -
- oliwa z oliwek Extra Virgin -
- woda - nalej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Warzywa i zioła wymieszaj z oliwą i posyp przyprawami. Do picia przygotuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)