Kanapki z polędwicą sopocką oraz sałatka z ogórkiem małosolnym, szczypiorkiem i jogurtem

Czas przygotowania: 00:05
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • wieprzowina, polędwica sopocka
  • ogórek małosolny
  • cebula, szczypiorek świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • jogurt grecki
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plastry
  4. ogórek małosolny - pokrój w kostkę
  5. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  6. jogurt grecki -
  7. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Warzywa wymieszaj z ziołami, przyprawami i jogurtem. Do picia przyszykuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR