Sałatka z pomidorów, sera feta i szczypiorku

Czas przygotowania: 00:11
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • pomidor czerwony, świeży
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • ser typu feta
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • cebula, szczypiorek świeży
  • woda do picia
  1. chleb pszenny graham, tostowy - opiecz
  2. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w ósemki
  3. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  4. ser typu feta - pokrój w plasterki
  5. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  6. cebula, szczypiorek świeży - umyty, posiekaj
  7. woda do picia - nalej do szklanki

Warzywa wymieszaj z oliwą, na wierzchu ułóż ser, posyp przyprawami i ziołami. Podaj z opieczonym tostem, do picia przyszykuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR