Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami i pomidorem

Czas przygotowania: 00:11
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • plastry wegańskie z pistacjami
  • pomidor czerwony, świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sok jabłkowy
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
  4. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w ósemki
  5. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  6. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  7. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Pomidora, posyp przyprawami. Do picia przygotuj sok z wodą. Smacznego.


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR