Jajecznica z pomidorem i rukolą

Czas przygotowania: 00:12
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • masło klarowane
  • jajo kurze, świeże
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • pomidor czerwony, świeży
  • rukola, liście świeże
  • sok jabłkowy
  • woda
  1. chleb pszenny graham, tostowy - przygotuj kromki
  2. masło klarowane -
  3. jajo kurze, świeże - umyte, wbij do miseczki
  4. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  5. sól kamienna -
  6. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plasterki
  7. rukola, liście świeże - umyta
  8. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  9. woda - nalej do szklanki

Pieczywo upiecz w tosterze. Na roztopiony tłuszcz wlej rozbełtane jajko z przyprawami, podsmaż. Podawaj z warzywami i ziołami, do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR