Mozzarella z arbuzem i rukolą

Czas przygotowania: 00:10
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • arbuz, świeży
  • ser mozzarella
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • sól kamienna
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • rukola, liście świeże
  • woda do picia
  1. chleb pszenny graham, tostowy - opiecz
  2. arbuz, świeży - obrany ze skórki, pokrój w grubą kostkę
  3. ser mozzarella - pokrój w drobną kostkę
  4. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  5. sól kamienna -
  6. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  7. rukola, liście świeże - umyta
  8. woda do picia - nalej do szklanki

Owoce i ser wymieszaj z ziołami, tłuszczem i przyprawami. Podaj z opieczonym pieczywem. Do picia przygotuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR