Sałatka z ciecierzycy i awokado
- cytryna, sok świeżo wyciśnięty
- erytrytol
- oliwa z oliwek Extra Virgin
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- sól kamienna
- ciecierzyca, konserwowa, nasiona i płyn
- cebula cukrowa, świeża
- awokado, świeże
- pietruszka, natka świeża
- woda do picia
- cytryna, sok świeżo wyciśnięty -
- erytrytol -
- oliwa z oliwek Extra Virgin -
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- sól kamienna -
- ciecierzyca, konserwowa, nasiona i płyn - odsączone nasiona
- cebula cukrowa, świeża - obrana ze skórki, pokrój w kostkę
- awokado, świeże - obrane ze skórki, pokrój w kostkę
- pietruszka, natka świeża - umyta, poszatkuj
- woda do picia - nalej do szklanki
Połącz wszystkie składniki sosu, dodaj warzywa, wymieszaj. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego :)