Sałatka z papryki, ogórka, rukoli i sera feta

Czas przygotowania: 00:12
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • papryka czerwona, świeża
  • ogórek, świeży
  • rukola, liście świeże
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • ser typu feta
  • pieprz biały, nasiona suszone
  • herbata czarna, napar
  1. chleb pszenny graham, tostowy - opiecz
  2. papryka czerwona, świeża - umyta i oczyszczona z nasion, pokrój w kostkę
  3. ogórek, świeży - obrany ze skórki, pokrój w grube półplasterki
  4. rukola, liście świeże - umyte
  5. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  6. ser typu feta - pokrój w plasterki
  7. pieprz biały, nasiona suszone -
  8. herbata czarna, napar - nalej do szklanki

Warzywa i zioła wymieszaj z oliwą, na wierzchu ułóż ser i posyp przyprawami. Podaj z opieczonym tostem, do picia przyszykuj wodę lub herbatę. Smacznego :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR