Kanapki z tuńczykiem w musztardzie i pomidorem
- herbata czarna, napar
- tuńczyk, w sosie własnym
- musztarda
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- sól kamienna
- pomidor czerwony, świeży
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- herbata czarna, napar - zaparz
- tuńczyk, w sosie własnym - odcedzony z zalewy
- musztarda -
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- sól kamienna -
- pomidor czerwony, świeży -
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
Rybę rozgnieć widelcem, wymieszaj z musztardą i przyprawami. Pieczywo posmaruj tłuszczem i nałóż pastę. Kanapki podaj z warzywami. Do picia przygotuj herbatę lub wodę. Smacznego! :)