Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami i pomidorem w sosie żeglarskim

Czas przygotowania: 00:10
  • ocet jabłkowy
  • miód pszczeli
  • imbir, korzeń świeży
  • czosnek, ząbek świeży
  • sól kamienna
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • pomidor czerwony, świeży
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • plastry wegańskie z pistacjami
  • herbata czarna, napar
  1. ocet jabłkowy -
  2. miód pszczeli -
  3. imbir, korzeń świeży - obrany ze skórki, drobno pokrój
  4. czosnek, ząbek świeży - obrany z łupin, przeciśnij przez praskę
  5. sól kamienna -
  6. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  7. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w ósemki
  8. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  9. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  10. plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
  11. herbata czarna, napar - zaparz w szklance

Wymieszaj wszystkie składniki sosu. Warzywa wymieszaj z sosem. Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plasterki. Do pici przyszykuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR