Kanapki z dorszem w oliwie i surówką z ogórkiem kiszonym, natką oraz cebulą

Czas przygotowania: 00:15
  • herbata czarna, napar
  • dorsz, wędzony
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • cebula cukrowa, świeża
  • ogórek kiszony
  • pietruszka, natka świeża
  1. herbata czarna, napar - zaparz
  2. dorsz, wędzony - oczyszczony z ości i bez skóry
  3. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  4. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  5. sól kamienna -
  6. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  7. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  8. cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
  9. ogórek kiszony - pokrój w kostkę
  10. pietruszka, natka świeża - umyta, poszatkuj

Rybę rozgnieć widelcem i wymieszaj z oliwą Pieczywo posmaruj tłuszczem i nałóż pastę. Kanapki podaj z surówką z warzyw. Do picia przygotuj herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR