Kanapki z plastrami wegańskimi z czarnuszką, sałatą, pomidorem i ćwikłą

Czas przygotowania: 00:07
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • sałata, liście świeże
  • plastry wegańskie z czarnuszką
  • pomidor czerwony, świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • ćwikła
  • herbata czarna, napar
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. sałata, liście świeże - umyta i osuszona
  4. plastry wegańskie z czarnuszką - przygotuj plasterki
  5. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plastry
  6. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  7. ćwikła -
  8. herbata czarna, napar - zaparz

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry i warzywa, całość posyp przyprawami. Podaj z ćwikłą, do picia przyszykuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR