Kanapki z polędwicą sopocką oraz sałatka z ogórkiem kiszonym, cebulą, natką i musztardą

Czas przygotowania: 00:05
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • wieprzowina, polędwica sopocka
  • ogórek kiszony
  • cebula cukrowa, świeża
  • pietruszka, natka świeża
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • musztarda
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plastry
  4. ogórek kiszony - pokrój w kostkę
  5. cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w drobną kostkę
  6. pietruszka, natka świeża - umyta, poszatkuj
  7. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  8. musztarda -
  9. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Warzywa i zioła posyp przyprawami i wymieszaj z musztardą. Do picia przyszykuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR