Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami oraz sałatka z pomidora i cebuli w sosie jogurtowym
- ocet jabłkowy
- erytrytol
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- jogurt grecki
- sól kamienna
- pomidor czerwony, świeży
- cebula cukrowa, świeża
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- plastry wegańskie z pistacjami
- woda
- ocet jabłkowy -
- erytrytol -
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- jogurt grecki -
- sól kamienna -
- pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w grubą kostkę
- cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plasterki
- woda - nalej do szklanki
Wymieszaj wszystkie składniki sosu i dodaj warzywa. Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plasterki. Do picia przygotuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)