Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami, pomidorem i szczypiorkiem w sosie jogurtowym
- ocet jabłkowy
- erytrytol
- jogurt grecki
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- sól kamienna
- pomidor czerwony, świeży
- cebula, szczypiorek świeży
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- plastry wegańskie z pistacjami
- woda do picia
- ocet jabłkowy -
- erytrytol -
- jogurt grecki -
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- sól kamienna -
- pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plastry
- cebula, szczypiorek świeży - umyty, pokrój
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
- woda do picia - nalej do szklanki
Składniki sosu wymieszaj, dodaj warzywa. Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Do picia przygotuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)