Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami, pomidorem i szczypiorkiem w sosie jogurtowym

Czas przygotowania: 00:10
  • ocet jabłkowy
  • erytrytol
  • jogurt grecki
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • pomidor czerwony, świeży
  • cebula, szczypiorek świeży
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • plastry wegańskie z pistacjami
  • woda do picia
  1. ocet jabłkowy -
  2. erytrytol -
  3. jogurt grecki -
  4. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  5. sól kamienna -
  6. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plastry
  7. cebula, szczypiorek świeży - umyty, pokrój
  8. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  9. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  10. plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
  11. woda do picia - nalej do szklanki

Składniki sosu wymieszaj, dodaj warzywa. Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Do picia przygotuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR