Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami, pomidorem, sałatą i bazylią
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- sałata, liście świeże
- plastry wegańskie z pistacjami
- pomidor czerwony, świeży
- bazylia, liście świeże
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- sok jabłkowy
- woda
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- sałata, liście świeże - umyta i osuszona
- plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plastry
- pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w plastry
- bazylia, liście świeże - umyta i osuszona
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- sok jabłkowy - nalej do szklanki
- woda - nalej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż liście, plastry i warzywa, posyp przyprawami i ziołami. Do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego! :)