Sałatka z fasolą, awokado i bazylią

Czas przygotowania: 00:10
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • cytryna, sok świeżo wyciśnięty
  • erytrytol
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • fasola czerwona, konserwowa, nasiona i płyny
  • cebula cukrowa, świeża
  • awokado, świeże
  • bazylia, liście świeże
  • woda do picia
  1. chleb pszenny graham, tostowy - opiecz
  2. cytryna, sok świeżo wyciśnięty -
  3. erytrytol -
  4. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  5. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  6. sól kamienna -
  7. fasola czerwona, konserwowa, nasiona i płyny - odsączone nasiona
  8. cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
  9. awokado, świeże - obrane ze skórki, pokrój w kostkę
  10. bazylia, liście świeże - umyta, poszatkuj
  11. woda do picia - nalej do szklanki

Połącz wszystkie składniki sosu, dodaj warzywa i zioła, wymieszaj. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR