Sałatka z fasolą, awokado i natką
- chleb pszenny graham, tostowy
- cytryna, sok świeżo wyciśnięty
- erytrytol
- oliwa z oliwek Extra Virgin
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- sól kamienna
- fasola czerwona, konserwowa, nasiona i płyny
- cebula cukrowa, świeża
- awokado, świeże
- pietruszka, natka świeża
- woda do picia
- chleb pszenny graham, tostowy - opiecz
- cytryna, sok świeżo wyciśnięty -
- erytrytol -
- oliwa z oliwek Extra Virgin -
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- sól kamienna -
- fasola czerwona, konserwowa, nasiona i płyny - odsączone nasiona
- cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
- awokado, świeże - obrane ze skórki, pokrój w kostkę
- pietruszka, natka świeża - umyta, poszatkuj
- woda do picia - nalej do szklanki
Połącz wszystkie składniki sosu, dodaj warzywa i zioła, wymieszaj. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego :)