Kanapki z dorszem w musztardzie i surówką z ogórkiem kiszonym, papryką oraz cebulą

Czas przygotowania: 00:10
  • herbata czarna, napar
  • dorsz, wędzony
  • musztarda
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • papryka czerwona, świeża
  • cebula cukrowa, świeża
  • ogórek kiszony
  1. herbata czarna, napar - zaparz
  2. dorsz, wędzony - oczyszczony ze skóry i ości
  3. musztarda -
  4. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  5. sól kamienna -
  6. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  7. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  8. papryka czerwona, świeża - umytą i oczyszczoną pokrój w kostkę
  9. cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
  10. ogórek kiszony - pokrój w kostkę

Rybę rozgnieć widelcem, wymieszaj z musztardą i przyprawami. Pieczywo posmaruj tłuszczem i nałóż pastę. Kanapki podaj z surówką z warzyw. Do picia przygotuj herbatę lub wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR