Kanapki z tuńczykiem w sosie własnym i surówką z ogórkiem kiszonym, papryką oraz cebulą

Czas przygotowania: 00:10
Aktywne filtry
Kategoria
Ryby i przetwory rybne
  • herbata czarna, napar
  • tuńczyk, w sosie własnym
  • sól kamienna
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • papryka czerwona, świeża
  • cebula cukrowa, świeża
  • ogórek kiszony
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  1. herbata czarna, napar - zaparz
  2. tuńczyk, w sosie własnym - odsączony z zalewy
  3. sól kamienna -
  4. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  5. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  6. papryka czerwona, świeża - umytą i oczyszczoną pokrój w kostkę
  7. cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
  8. ogórek kiszony - pokrój w kostkę
  9. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  10. oliwa z oliwek Extra Virgin -

Rybę rozgnieć widelcem, pieczywo posmaruj tłuszczem i nałóż pastę. Kanapki podaj z surówką z warzyw i oliwą. Do picia przygotuj herbatę lub wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR