Fasolka szparagowa z serem feta i tostem

Czas przygotowania: 00:12
  • fasola szparagowa, świeża
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • pomidor czerwony, świeży
  • ser typu feta
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sok jabłkowy
  • woda do picia
  1. fasola szparagowa, świeża - blanszuj około 3 minuty w wrzącej, osolonej wodzie
  2. chleb pszenny graham, tostowy - opiecz w tosterze
  3. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w kostkę
  4. ser typu feta - pokrój w kostkę
  5. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  6. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  7. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  8. woda do picia - nalej do szklanki

Do zblanszowanej fasolki dodaj, pomidora, fetę, polej oliwą i posyp przyprawami. Zjedz sałatkę z pieczywem. Do picia przygotuj sok z wodą. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR