Kanapki z plastrami wegańskimi z pistacjami i pomidory w sosie żeglarskim
- ocet jabłkowy
- miód pszczeli
- imbir, korzeń świeży
- czosnek, ząbek świeży
- sól kamienna
- oliwa z oliwek Extra Virgin
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- plastry wegańskie z pistacjami
- pomidor czerwony, świeży
- woda do picia
- ocet jabłkowy -
- miód pszczeli -
- imbir, korzeń świeży - obrany ze skórki, drobno pokrój
- czosnek, ząbek świeży - obrany z łupin, przeciśnij przez praskę
- sól kamienna -
- oliwa z oliwek Extra Virgin -
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- plastry wegańskie z pistacjami - przygotuj plasterki
- pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w ósemki
- woda do picia - wlej do szklanki
Wymieszaj wszystkie składniki sosu. Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plasterki. Warzywa wymieszaj z sosem. Smacznego! :)