Kanapki z szynką gotowaną, sałatą, rzodkiewką i ćwikłą

Czas przygotowania: 00:05
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • sałata, liście świeże
  • wieprzowina, szynka gotowana
  • rzodkiewka, korzeń świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • ćwikła
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. sałata, liście świeże - umyta i osuszona
  4. wieprzowina, szynka gotowana - przygotuj plasterki
  5. rzodkiewka, korzeń świeży - umyta, przekrój na ćwiartki
  6. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  7. ćwikła -
  8. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry, warzywa, całość posyp przyprawami. Podawaj z ćwikłą, do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR