Kanapki z tuńczykiem w sosie własnym i ogórkiem kiszonym

Czas przygotowania: 00:06
Aktywne filtry
Kategoria
Ryby i przetwory rybne
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • tuńczyk, w sosie własnym
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • ogórek kiszony
  • sok jabłkowy
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. tuńczyk, w sosie własnym - odsącz z zalewy
  4. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  5. ogórek kiszony - pokrój w słupki
  6. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  7. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż rybę, posyp przyprawami, podaj z warzywami. Do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR