Kanapki z polędwicą sopocką oraz sałatka z ogórka kiszonego i cebuli

Czas przygotowania: 00:09
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • wieprzowina, polędwica sopocka
  • ogórek kiszony
  • cebula, świeża
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • herbata czarna, napar
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plasterki
  4. ogórek kiszony - pokrój w słupki
  5. cebula, świeża - obrana z łupin, pokrój w piórka
  6. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  7. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  8. herbata czarna, napar - zaparz

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Warzywami wymieszaj z przyprawami i oliwą. Do picia przygotuj herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR