Warzywne słupki z sosem jogurtowym

Czas przygotowania: 00:06
  • ocet jabłkowy
  • erytrytol
  • jogurt grecki
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sól kamienna
  • papryka czerwona, świeża
  • marchew, korzeń świeży
  • seler, naciowy świeży
  1. ocet jabłkowy -
  2. erytrytol -
  3. jogurt grecki -
  4. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  5. sól kamienna -
  6. papryka czerwona, świeża - umyta i oczyszczona, pokrój w słupki
  7. marchew, korzeń świeży - obrana ze skórki, pokrój w słupki
  8. seler, naciowy świeży - umyty i bez włókien, pokrój w słupki

Wymieszaj wszystkie składniki sosu. Sos nabieraj warzywami i chrup na zdrowie. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR