Mozzarella z ogórkiem

Czas przygotowania: 00:10
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • ogórek, świeży
  • ser mozzarella
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • sól kamienna
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • woda
  1. chleb pszenny graham, tostowy - opieczony
  2. ogórek, świeży - umyty i obrany ze skórki, pokój w grubą kostkę
  3. ser mozzarella - pokrój w drobną kostkę
  4. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  5. sól kamienna -
  6. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  7. woda - nalej do szklanki

Warzywa i ser wymieszaj z tłuszczem i przyprawami. Podaj z opieczonym pieczywem. Do picia przygotuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR