Kanapki z tuńczykiem w sosie własnym z papryką

Czas przygotowania: 00:05
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • tuńczyk, w sosie własnym
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • papryka czerwona, świeża
  • sól kamienna
  • sok jabłkowy
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. tuńczyk, w sosie własnym - odsączony z zalewy
  4. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  5. papryka czerwona, świeża - umytą i oczyszczoną pokrój w paski
  6. sól kamienna -
  7. sok jabłkowy - wlej do szklanki
  8. woda - wlej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż rybę, posyp przyprawami, podaj z warzywami. Do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego.


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR