Fasolka z serem feta i tostem
- fasola szparagowa, świeża
- sól kamienna
- chleb pszenny graham, tostowy
- pomidor czerwony, świeży
- ser typu feta
- oliwa z oliwek Extra Virgin
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- sok jabłkowy
- woda do picia
- fasola szparagowa, świeża - dodaj do gotującej się wody
- sól kamienna -
- chleb pszenny graham, tostowy - opiecz w tosterze
- pomidor czerwony, świeży - pokrój w kostkę
- ser typu feta - pokrój w kostkę
- oliwa z oliwek Extra Virgin -
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- sok jabłkowy - nalej do szklanki
- woda do picia - nalej do szklanki
Ugotowaną fasolkę wymieszaj z pomidorem, fetą i oliwą. Zjedz sałatkę z pieczywem. Do picia przyszykuj sok z wodą. Smacznego!