Brokuły z serem feta i tostem

Czas przygotowania: 00:12
  • brokuł, świeży
  • chleb pszenny graham, tostowy
  • pomidor czerwony, świeży
  • ser typu feta
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sok jabłkowy
  • woda do picia
  1. brokuł, świeży - podziel na różyczki i blanszuj około 3 minuty w wrzącej, osolonej wodzie
  2. chleb pszenny graham, tostowy - opiecz w tosterze
  3. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w kostkę
  4. ser typu feta - pokrój w kostkę
  5. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  6. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  7. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  8. woda do picia - nalej do szklanki

Zblanszowany brokuł wymieszaj z pomidorem, fetą i oliwą. Zjedz sałatkę z pieczywem. Do picia przygotuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR