Kanapki z tuńczykiem w sosie własnym i surówką z ogórkiem kiszonym oraz cebulą
- herbata czarna, napar
- tuńczyk, w sosie własnym
- sól kamienna
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- cebula cukrowa, świeża
- ogórek kiszony
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- oliwa z oliwek Extra Virgin
- herbata czarna, napar - zaparz
- tuńczyk, w sosie własnym - odsączony z zalewy
- sól kamienna -
- chleb żytni, pełnoziarnisty - pokrój na kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
- ogórek kiszony - pokrój w kostkę
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- oliwa z oliwek Extra Virgin -
Rybę rozgnieć widelcem, pieczywo posmaruj tłuszczem i nałóż pastę. Kanapki podaj z surówką z warzyw i oliwą. Do picia przygotuj herbatę lub wodę. Smacznego! :)