Kanapki z pastą z tuńczyka i surówką z ogórkiem kiszonym, natką oraz cebulą
- herbata czarna, napar
- majonez
- musztarda
- jogurt grecki
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- sól kamienna
- tuńczyk, w sosie własnym
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- ogórek kiszony
- cebula cukrowa, świeża
- pietruszka, natka świeża
- herbata czarna, napar - zaparz
- majonez -
- musztarda -
- jogurt grecki -
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- sól kamienna -
- tuńczyk, w sosie własnym - odsączony z zalewy
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- ogórek kiszony - pokrój w kostkę
- cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
- pietruszka, natka świeża - umyta, poszatkuj
Z majonezu, musztardy, jogurtu, pieprzu i soli zrób sos. Rybę rozgnieć widelcem i wymieszaj z sosem. Na pieczywo nałóż tłuszcz i pastę. Kanapki podaj z surówką z warzyw. Do picia przygotuj herbatę. Smacznego! :)