Kanapki z jajkiem na twardo, rzodkiewką i szczypiorkiem

Czas przygotowania: 00:13
  • jajo kurze, świeże
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • rzodkiewka, korzeń świeży
  • cebula, szczypiorek świeży
  • pieprz biały, nasiona suszone, mielone
  • woda
  1. jajo kurze, świeże - ugotowane na twardo, pokrój w plastry
  2. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  3. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  4. rzodkiewka, korzeń świeży - umyta, pokrój w ćwiartki
  5. cebula, szczypiorek świeży - umyty, posiekaj
  6. pieprz biały, nasiona suszone, mielone -
  7. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż jajko, posyp przyprawami, podawaj z warzywami. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR