Kanapki z polędwicą sopocką oraz pomidor w sosie jogurtowym
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- wieprzowina, polędwica sopocka
- pomidor czerwony, świeży
- ocet jabłkowy
- erytrytol
- jogurt grecki
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- woda
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plasterki
- pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w ósemki
- ocet jabłkowy -
- erytrytol -
- jogurt grecki -
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- woda - nalej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Składniki sosu wymieszaj i dodaj do warzyw. Do picia przygotuj wodę. Smacznego! :)