Kanapki z polędwicą sopocką oraz pomidor w sosie jogurtowym

Czas przygotowania: 00:13
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • wieprzowina, polędwica sopocka
  • pomidor czerwony, świeży
  • ocet jabłkowy
  • erytrytol
  • jogurt grecki
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plasterki
  4. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w ósemki
  5. ocet jabłkowy -
  6. erytrytol -
  7. jogurt grecki -
  8. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  9. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Składniki sosu wymieszaj i dodaj do warzyw. Do picia przygotuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR