Kanapki z polędwicą sopocką oraz sałatka z ogórkiem i cebulą w sosie jogurtowym

Czas przygotowania: 00:13
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • wieprzowina, polędwica sopocka
  • ocet jabłkowy
  • erytrytol
  • jogurt grecki
  • sól kamienna
  • ogórek, świeży
  • cebula cukrowa, świeża
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plasterki
  4. ocet jabłkowy -
  5. erytrytol -
  6. jogurt grecki -
  7. sól kamienna -
  8. ogórek, świeży - obrany ze skórki, pokrój w plastry
  9. cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
  10. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  11. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Wymieszaj składniki sosu i dodaj do warzyw, posyp przyprawami. Do picia przygotuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR