Kanapki z polędwicą sopocką oraz sałatka z ogórkiem i cebulą w sosie jogurtowym
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- wieprzowina, polędwica sopocka
- ocet jabłkowy
- erytrytol
- jogurt grecki
- sól kamienna
- ogórek, świeży
- cebula cukrowa, świeża
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- woda
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plasterki
- ocet jabłkowy -
- erytrytol -
- jogurt grecki -
- sól kamienna -
- ogórek, świeży - obrany ze skórki, pokrój w plastry
- cebula cukrowa, świeża - obrana z łupin, pokrój w kostkę
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- woda - nalej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Wymieszaj składniki sosu i dodaj do warzyw, posyp przyprawami. Do picia przygotuj wodę. Smacznego! :)