Kanapki z polędwicą sopocką, ogórkiem i sosem jogurtowym
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- wieprzowina, polędwica sopocka
- ogórek, świeży
- ocet jabłkowy
- erytrytol
- jogurt grecki
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- woda
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plasterki
- ogórek, świeży - obrany ze skórki, pokrój w kostkę
- ocet jabłkowy -
- erytrytol -
- jogurt grecki -
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- woda - nalej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Warzywa posyp przyprawami. Składniki sosu wymieszaj, dodaj do warzyw. Do picia przygotuj wodę. Smacznego! :)