Kanapki z polędwicą sopocką, sałatą, rzodkiewką i szczypiorkiem

Czas przygotowania: 00:07
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • sałata, liście świeże
  • wieprzowina, polędwica sopocka
  • rzodkiewka, korzeń świeży
  • cebula, szczypiorek świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sok jabłkowy
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. sałata, liście świeże - umyte i osuszone
  4. wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plasterki
  5. rzodkiewka, korzeń świeży - umyta, pokrój w ósemki
  6. cebula, szczypiorek świeży - umyty, pokrój
  7. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  8. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  9. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry, warzywa posyp przyprawami. Do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR