Kanapki z polędwicą sopocką, sałatą, rzodkiewką i szczypiorkiem
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- sałata, liście świeże
- wieprzowina, polędwica sopocka
- rzodkiewka, korzeń świeży
- cebula, szczypiorek świeży
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- sok jabłkowy
- woda
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- sałata, liście świeże - umyte i osuszone
- wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plasterki
- rzodkiewka, korzeń świeży - umyta, pokrój w ósemki
- cebula, szczypiorek świeży - umyty, pokrój
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- sok jabłkowy - nalej do szklanki
- woda - nalej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry, warzywa posyp przyprawami. Do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego! :)