Kanapki z polędwicą sopocką, rzodkiewką i bazylią

Czas przygotowania: 00:06
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • wieprzowina, polędwica sopocka
  • bazylia, liście świeże
  • rzodkiewka, korzeń świeży
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • sok jabłkowy
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plasterki
  4. bazylia, liście świeże - umyte
  5. rzodkiewka, korzeń świeży - umyta, pokrój w ósemki
  6. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  7. sok jabłkowy - nalej do szklanki
  8. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plasterki, warzywa posyp przyprawami. Do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR