Kanapki z polędwicą sopocką, rzodkiewką i bazylią
- chleb żytni, pełnoziarnisty
- masło ekstra 82.5% tłuszczu
- wieprzowina, polędwica sopocka
- bazylia, liście świeże
- rzodkiewka, korzeń świeży
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
- sok jabłkowy
- woda
- chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
- masło ekstra 82.5% tłuszczu -
- wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plasterki
- bazylia, liście świeże - umyte
- rzodkiewka, korzeń świeży - umyta, pokrój w ósemki
- pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
- sok jabłkowy - nalej do szklanki
- woda - nalej do szklanki
Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plasterki, warzywa posyp przyprawami. Do picia wymieszaj sok z wodą. Smacznego! :)