Kanapki z polędwicą sopocką oraz sałatka z pomidora, szpinaku i pietruszki

Czas przygotowania: 00:06
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • wieprzowina, polędwica sopocka
  • pomidor czerwony, świeży
  • szpinak, liście świeże
  • pietruszka, natka świeża
  • sól kamienna
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • oliwa z oliwek Extra Virgin
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  3. wieprzowina, polędwica sopocka - przygotuj plastry
  4. pomidor czerwony, świeży - umyty, pokrój w kostkę
  5. szpinak, liście świeże - umyte
  6. pietruszka, natka świeża - umyta, drobno posiekaj
  7. sól kamienna -
  8. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  9. oliwa z oliwek Extra Virgin -
  10. woda - nalej do szklanki

Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Warzywa wymieszaj z oliwą  i posyp przyprawami. Do picia przygotuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR