Kanapki z szynką gotowaną oraz sałatka z pomidora i koperku w sosie jogurtowym

Czas przygotowania: 00:05
  • ocet jabłkowy
  • erytrytol
  • pieprz czarny, nasiona suszone, mielone
  • jogurt grecki
  • sól kamienna
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • masło ekstra 82.5% tłuszczu
  • wieprzowina, szynka gotowana
  • pomidor czerwony, świeży
  • koper, świeży
  • woda
  1. ocet jabłkowy -
  2. erytrytol -
  3. pieprz czarny, nasiona suszone, mielone -
  4. jogurt grecki -
  5. sól kamienna -
  6. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  7. masło ekstra 82.5% tłuszczu -
  8. wieprzowina, szynka gotowana - przygotuj plasterki
  9. pomidor czerwony, świeży - pokrój w ósemki
  10. koper, świeży - umyty i osuszony, poszatkuj
  11. woda - nalej do szklanki

Składniki sosu wymieszaj, dodaj warzywa. Pieczywo posmaruj tłuszczem, nałóż plastry. Do picia przygotuj wodę lub herbatę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR