Kanapki z awokado i mozzarellą

Czas przygotowania: 00:10
  • chleb żytni, pełnoziarnisty
  • musztarda
  • szpinak, liście świeże
  • ser mozzarella
  • awokado, świeże
  • ogórek kiszony
  • woda
  1. chleb żytni, pełnoziarnisty - przygotuj kromki
  2. musztarda -
  3. szpinak, liście świeże - umyty
  4. ser mozzarella - pokrój w plasterki
  5. awokado, świeże - obrane bez pestki, pokrój w plasterki
  6. ogórek kiszony - pokrój w plasterki
  7. woda - nalej do szklanki

Chleb posmaruj musztardą, połóż szpinak, awokado, mozzarellę i ogórka na kanapce. Do picia przyszykuj wodę. Smacznego! :)


Menu podstrony

Partnerzy BR

Apteka z natury BR

gotowe i zdrowe BR

Regionalia BR